در زمینه دسته بندی اهداف؛ مهمترین مسئله و دغدغه مردم موضوعات اقتصادی و هزینه های معیشتی، ناترازی بودجه عمومی دولت و.... است که دولت چهاردهم باید خردمندانه و بر مبنای خرد جمعی و استفاده از فرهیختگان این بخش مسیری را روشن کند که امیدی باشد اولاً برای مهار این تورم افسارگسیخته و در ضمن همانگونه که سال جاری به نام جهش تولید نامیده شده حتماً باید جهش تولید داشته باشیم.
در ادامه باید گفت تحریم ها و البته ناکارآمدی دستگاه و سیستم داخلی و بوروکراسی های مزاحم در وضعیت معیشتی مردم موثر است، بنابراین از دولت آینده این توقع و انتظار وجود دارد که تقسیم بندی کرده و بدانند که چه مقدار از مشکلات اقتصادی ما به تحریم مربوط است و چه مقدار به ناکارآمدیهای سیستم داخلی و سپس برای هر کدام از اینها باید راه حل داشته باشند. چرا که درموضوع تحریمها مسئله دیپلماسی بسیار مهم است و رئیس جمهور و دستگاه سیاست خارجی ما باید زبان بین الملل را متوجه شوند و بدانند در زمینه تحریمها دو راه حل وجود دارد؛ راه حل اول رفع تحریمها و دوم خنثی سازی آن است که در هر دو باید در حد لازم استفاده شود، باید در دیپلماسی بیشتر به دنبال تعامل بوده و در جاهایی که دشمنان جدی هستند و میخواهند مردم را تحت فشار قرار دهند بتوانیم تحریمها را خنثی کنیم.
در دیپلماسی باید زبان بینالملل را خوب متوجه شده و از تمام امکانات بینالمللی به نحو احسن استفاده کنیم.
موضوع بعدی مسئله سرمایه اجتماعی است که همین حضور و مشارکت مردم در انتخابات است که باید سامانی یابد و احزاب باید قدرتمند، توانمند و پاسخگو باشند.
رئیس جمهور باید بداند که رئیس جمهور ۸۰ میلیون ایرانی است و باید از تمام توانمندیهای کشور استفاده کند.
این موضع شخصی من است که از دولتهای گذشته هم میتوان افراد کارآمدی پیدا کرد و از کارآمدی آنها فارغ از تقسیم بندیهای جناحی حداکثر استفاده را برد.
امید داریم هم با حضور حداکثری و مشارکت حداکثری مردم رقم جدیدی در اقتدار نظام برداشته شود و هم رئیس جمهور قابل و در تراز ملت ایران انتخاب شود رئیس جمهوری که وعده های خود را محقق و مطالبات مردم را پیگیری کند.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد